Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Ανδριόπουλος ιδρύθηκε το 1983 και καθιερώθηκε σύντομα ως μία από τις πλέον σημαντικές και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του κρέατος.

Με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία κρέατος, η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζει εδώ και 33 χρόνια τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών και καταναλωτών, οδήγησε την εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ να επενδύσει σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις και από το 2009 λειτουργεί στο Περιστέρι μια υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας κρέατος.

Ένας χώρος πάνω από 2.500 τ. μ. αποτελούμενος από τον πλέον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει με συνέπεια και ασφάλεια ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Για την επίτευξη των στόχων της, η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ έχει σχεδιάσει και αναπτύξει σε όλα τα στάδια παραγωγικών και λειτουργικών διαδικασιών το σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια των τροφίμων σύμφωνα πάντα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000.

Το επιστημονικό προσωπικό το οποίο αποτελείται από ειδικούς τεχνολόγους τροφίμων, διαθέτει την τεχνογνωσία να διεξάγει καθημερινούς αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων με την υπογραφή ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ.