Μακαρόνια με Κοτόπουλο και Κρέμα Γάλακτος
  • 40’ λεπτά
  • 5 μερίδες
Υλικά:
  • 375 gr Μακαρόνια
  • 1 Κρέμα Γάλακτος
  • 8 φιλέτα κοτόπουλο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 30 γρ βούτυρο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, θρυμματισμένες
  • κάπαρη
  • βασιλικός
  • Παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε νερό μέχρι τη μέση, το αφήνουμε να βράσει και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα αφήουμε 8-10 λεπτά. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, τοποθετούμε το κοτόπουλο στο τηγάνι αφού έχει ζεσταθεί το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε το να ψηθεί 4 λεπτά για κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο ή/και βούτυρο μαζί με το σκόρδο και το κρεμμύδι και ύστερα την κρέμα γάλακτος. Τέλος δεν ξεχνάμε το αλάτι και τέλος το πιπέρι για ιδιαίτερα έντονες γεύσεις. Ανακατέβουμε καλά όλα τα υλικά. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και βάζουμε στο τηγάνι πάλι το κοτόπουλο και περιμένουμε μέχρι να πήξει η σως.
Share
Περισσότερες Συνταγές